Wouters Incasso in Dordrecht

TARIEVEN

Wat kost het ?
Dat is vaak de eerste vraag die ons tegenwoordig wordt gesteld, wat kost het om de vordering bij u uit handen te geven. Op die vraag is niet een direct antwoord. Wij verkopen namelijk geen ‘panklaar’ product.

Als eerste hebben wij te maken met de variabele factor, namelijk uw debiteur, waarvan het gedrag van tevoren niet is te voorspellen. Voorspellen daar geloven wij ook niet in. Voor u zit onze meerwaarde in ons optreden, het handelen waardoor wij voor u de kans zo klein mogelijk maken dat een vordering oninbaar wordt. De opbrengst daarvan is vele mate groter dan een minimaal prijsverschil met een andere partij.

Kwaliteit is wat wij u willen bieden. Ons onderscheiden door onze compacte organisatie en de persoonlijke aandacht die uw zaken bij ons krijgen. Die aandacht kost geld. Dat moet u als ondernemer niet vreemd in de oren klinken, immers u onderneemt, staat achter uw product en biedt uw klanten ook de hoogst haalbare kwaliteit en daar hangt een prijskaart(je) aan.

Wij stellen graag onze Werkwijze en Tarieven aan u ter beschikking. U krijgt een heldere uitleg van onze mogelijkheden met een toelichting van de kosten. U kunt dit bij ons aanvragen neem daarvoor contact met ons op. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een persoonlijk gesprek.