Wouters Incasso in Dordrecht

INCASSO

Onze aanmaning komt aan
… en dan bedoelen wij niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. Wij maken regelmatig mee dat een cliënt heel veel tijd en energie (=geld) heeft geïnvesteerd in het incasseren van haar factuur. Vervolgens worden wij ingeschakeld en wordt de factuur binnen een paar dagen alsnog betaald. Onze aanmaning is dan goed aangekomen en heeft het probleem opgelost.

Maar wij doen in een incasso fase veel meer dan alleen het zenden van een aanmaning. De aanmaning is slechts een eerste stap in het incasso proces. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het omgaan met een klacht over een factuur of de geleverde diensten/producten. Of het signaleren en beoordelen van tekenen van insolvabiliteit. Dat is het leuke aan ons vak. Van tevoren is niet te voorspellen wat ons te wachten staat. Wij moeten inspringen op het handelen/stilzitten van uw debiteur.

Bent u al overtuigd van onze meerwaarde? U kunt hier(formulier zaak indienen) direct een zaak indienen. Wilt u eerst meer weten over onze werkwijze en tarieven. Vraag dan hier (formulier werkwijze aanvragen) een informatiepakket aan.